Unió Europea i el Món

Es constitueix la nova executiva de la sectorial d'UE i Política Internacional

Assemblea de Política Internacional
Assemblea de Política Internacional
El dijous 6 de febrer es va celebrar l'assemblea extraordinària de la sectorial d'UE i Política Internacional per renovar l'executiva i constituir un nou equip de treball.
 
L'assemblea va ser presidida pel Jordi Solé, secretari nacional de Política Internacional, que va assenyalar els reptes per a la nova etapa i va agrair la feina feta a l'Isidre Sala com a president de la sectorial els darrers temps.
 
El primer acord de l'assemblea va ser escollir a l'Eli Nebreda com a nova presidenta i al Max Zañartu com a nou secretari general que seran les persones encarregades de conduir la nova etapa de la sectorial.
 
Seguidament va ser escollida la nova executiva de la sectorial que podeu consultar aquí: https://www.esquerra.cat/ca/ue-i-internacional#team
 
Finalment, aprofitant l'avinentesa, la Mireia Borrell, secretària d'Acció Exterior, va presentar el projecte de Pressupostos de la Generalitat en l'àmbit internacional i de cooperació que està pendent d'aprovació al Parlament de Catalunya. 
 
Qualsevol persona que estigui interessada en participar del nou equip o grups de treball us podeu adreçar a: internacional@esquerra.cat